برگزاری جلسه آموزشی به مناسبت روز جهانی شیر در مرکز سجزی
مورخ ۲۰ خردادماه ۱۴۰۴، به مناسبت روز جهانی شیر، روز جهانی ایمنی مواد غذایی و ماساژ نوزادان، جلسه آموزشی در مورد اهمیت مصرف شیر و لبنیات و بررسی شبهات در مورد لبنیات و همچین امنیت غذایی و ایمنی مواد غذایی برای گروه هدف بانوان، توسط کارشناس ارشد تغذیه مرکز، خانم عنوانی، برگزار گردید. سپس اهمیت و نکات لازم در مورد روش ماساژ نوزادان توسط مراقب سلامت مرکز، خانم بزرگمهر مطرح شد.