رفتن به محتوای اصلی
x

طرح تشدید ویژه نظارت بر رستوران ها و اغذیه فروشی ها توسط پرسنل مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کوهپایه

✳️در راستای اجرای برنامه‌های نظارت بر بهداشت عمومی و تأمین سلامت شهروندان، طرح تشدید کنترل و نظارت  با محوریت رستوران‌ها و اغذیه‌فروشی‌ها در شهرستان کوهپایه به اجرا درآمد.

✳️در این طرح که از ابتدای آذرماه تا تاریخ 1404/09/15 توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کوهپایه انجام شد، بیش از88 واحد صنفی مورد بازدید قرار گرفتند.

✳️در جریان این بازدیدها 6مورد نمونه مواد غذایی، کلرسنجی190 مورد، 2 واحد غیرفعال، سنجش با دستگاه های پرتابل 168مورد، 64 کیلوگرم مواد غذایی فاسد معدوم، 32مورد اخطار بهداشتی صادر شد.

✳️به گفته‌ی کارشناسان، نظارت ویژه بر رعایت زنجیره‌ی سرد وگرم نگهداری مواد غذایی، وضعیت بهداشت فردی کارکنان، ظروف و تجهیزات پخت و سرو غذا از اولویت‌های این طرح بوده است.

✳️هدف از اجرای این طرح، پیشگیری از بروز بیماری‌های ناشی از غذا، ارتقای سطح سلامت عمومی جامعه، و تضمین ایمنی مواد غذایی عرضه‌شده به مردم عنوان شده است.