رفتن به محتوای اصلی
x

غیرفعال سازی یک واحد عرضه موادغذایی در گشت و بازرسی کارشناسان گروه مهندسی بهداشت محیط

💠کنترل و بازرسی از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی با هدف بهبود وضعیت بهداشتی مراکز، حفظ و ارتقای سلامت و امنیت غذایی، می تواند گامی به سوی دستیابی به جامعه ای سالم باشد.

✅جهت دسترسی به این اهداف پیرو بازرسی انجام شده روز شنبه 24 آبان ماه ۱۴۰۴ یک واحد مرکز تهیه و توزیع به دلیل عدم رعایت بهداشت و دستورالعمل های بهداشتی، استفاده از افزودنی های غیرمجاز توسط کارشناسان گروه مهندسی بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کوهپایه غیرفعال گردید. همچنین متخلفین به مراجع قضایی معرفی گردیدند.