گرامیداشت روز رابطین سلامت و برگزاری پویش ملی «نان و سلامتی» در مرکز خدمات جامع سلامت سجزی
سه شنبه مورخ ۲۵ آذرماه ۱۴۰۴، همزمان با روز جهانی داوطلبان سلامت، مراسمی به منظور تجلیل از زحمات ارزشمند رابطین محترم سلامت در مرکز خدمات جامع سلامت سجزی برگزار شد. در این مراسم، پزشک به همراه پرسنل مرکز، از تلاشهای بیوقفهی رابطین در ارتقای سطح آگاهی و سلامت جامعه قدردانی کردند.
در ادامهی این برنامه، پویش ملی اطلاعرسانی تغذیه با عنوان «نان و سلامتی» با محوریت آموزش تغذیه سالم برگزار شد. خانم عنوانی، کارشناس تغذیه مرکز، در این نشست آموزشی به تبیین اهمیت مصرف نانهای سبوسدار در سبد غذایی خانوار پرداختند. همچنین جشنوارهای با محوریت نان سالم برگزار شد که در آن بانوان سجزی با تهیه انواع نانهای محلی از آرد سبوسدار و غنیشده با سبزیجات و مغزیجات، نقش خود را در ترویج تغذیه سالم به نمایش گذاشتند.
در بخش دیگری از این برنامه، خانم مهندس قوامی، کارشناس بهداشت محیط مرکز، نکات مهمی دربارهی میزان مجاز مصرف نمک در تهیه نان و تأثیر آن بر سلامت عمومی ارائه کردند.
این برنامه با استقبال گرم جامعه محلی و مشارکت فعال رابطین سلامت، گامی مؤثر در راستای ارتقای فرهنگ تغذیه سالم و قدردانی از تلاشهای ارزشمند رابطین سلامت بود.