رفتن به محتوای اصلی
x

🍳🍳بزرگداشت روز جهانی تخم مرغ در شبکه بهداشت و درمان کوهپایه🍳🍳

هر سال در دومین جمعه ماه اکتبر، روز جهانی تخم‌مرغ جشن گرفته می‌شود. این رویداد برای اولین بار در سال ۱۹۹۶ توسط “کمیسیون بین‌المللی تخم‌مرغ” (International Egg Commission) آغاز شد تا آگاهی عمومی در مورد اهمیت تغذیه‌ای و نقش اقتصادی تخم‌مرغ افزایش یابد. تخم‌مرغ به دلیل ارزان و در دسترس بودن، منبعی اساسی برای کاهش سوءتغذیه و تأمین نیازهای تغذیه‌ای در بسیاری از نقاط جهان است. بنابراین، تخصیص یک روز جهانی برای این ماده غذایی پرخاصیت نشان‌دهنده اهمیت آن در تأمین نیازهای اولیه انسان‌ها است. در همین راستا در مراکز خدمات جامع سلامت و مدارس شهرستان برنامه های آموزشی، نمادین و همگون برگزار گردید.