رفتن به محتوای اصلی
x

اجرای طرح سلامت نوروزی در ماه مبارک رمضان توسط کارشناسان بهداشت محیط

اجرای طرح تشدید نظارت و بازرسی سلامت نوروزی در ماه مبارک رمضان :
🟢بازرسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی ، رستوران ها، اماکن عمومی و نانوایی های شهر سجزی بازدید نمودند.
موارد بازرسی‌ها به شرح زیر می باشد:
ــــــ نظارت براجرای آیین نامه ماده ۱۳
ــــــ کلر سنجی و نمونه برداری آب آشامیدنی ۶ مورد
ــــــ رسیدگی به شکایات مردمی و شکایات 190 دو مورد
ــــــ کنترل بهداشت مواد غذایی در رستوران ها و فروشگاه‌های مواد غذایی و نانوایی ها و مراکز و اماکن بین راهی ۲۲ مورد
ـــــ ارائه آموزش های لازم به متصدیان ۳۵مورد 
ـــــ جمع آوری و توقیف بیش از ۱۰ کیلو  انواع مواد غذایی فاقد شرایط بهداشتی

🔺️شهروندان و مسافران گرامی درصورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق سامانه شکایات مردمی ۱۹۰ وزرات بهداشت گزارش نمایند.